Egészségügyi szűrések a prevenció jegyében.

Prevenció
2024.03.11.

Az Országos Kórházi Főigazgatóság koordinálásában idén még több településre eljut szűrőbuszunk, ahol kollégáink kardiológiai szűrést végeznek a programon részt vevők körében. A buszon történő szűrések célja a betegségek vagy egészségügyi állapotok korai felismerése, még mielőtt a tünetek jelentkeznének. A prevenció rendkívül fontos, mivel a megelőző intézkedések és kezelések segítenek minimalizálni a különböző betegségek kialakulását és előrehaladását.

Legutóbb hétvégén Dunakeszin jártunk, ahol az önkormányzat szervezésében megvalósult Családi napon a Dél-pesti Centrumkórházzal közösen vettünk részt. A résztvevők az állapotfelmérés és kardiológiai szűrés mellett így szájüregi szűrést és melanoma szűrést is igénybe vehettek.

Legközelebb március 23-án szintén Dunakeszin találkozhattok szűrőbuszunkkal, ahol ezúttal az érdeklődő Szenior korosztály szűrését fogjuk elvégezni.

Az egészség a hosszú és boldog élet alapja, így mindenkit bíztatunk, hogy vegyen részt az ingyenes egészségügyi szűréseken!